K2 Gold Omega 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

66K2G410

Nov izdelek

Loščilo za armaturo in plastiko

Več informacij

Izdelek linije premium izdelkov K2 Gold za maksimalen sijaj in zaščito. V kompletu je loščilo s prijetnim vonjem po sadju in aplikator za nanos sredstva ter mikro krpica za brisanje. Izdelek je primeren za najzahtevnejše uporabnike, saj zagotavlja dolgotrajen učinek in originalen izgled površine. Ohranja in varuje, prijetno diši tudi po več tednov. Zagotavlja antistatični efekt.

Navodila za uporbo:
Površino najprej očistimo nesnag in nečistoč s čistilnim sredstvom. Majhno količino paste nanesemo na mikro krpo in spoliramo površino s krožnimi gibi. Poliramo ca 1-2 minuti. Z čistim delom krpe obrišemo do popolnega sijaja. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. POZOR. Ne nanašamo na vročo površino. Izogibati se zmrzovanju.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje: Alpha-izometil-ianon. Lahko povzorči alergiski odziv. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Povezani izdelki