K2 DERUSTO TOTAL GEL 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,23 € z DDV

66K2L375

Nov izdelek

Odstranjevalec rje

Tag:

Več informacij

K2 Derusto Total Gel je profesionalen odstranjevalec rje v gelu. Njegova prednost pred ostalimi odstranjevalci rje je gelasta formula, katera ne odteče s površine ter ima posledično daljši čas delovanja. Hitro in učinkovito
odstranjuje rjo z vseh vrst kovin. Ob ustreznem redčenju z vodo ga lahko uporabite tudi za odstranjevanje trdovratnih insektov. Za čiščenje večjih površin priporočamo uporabo odstranjevalca rje K2 Derusto+ v tekoči obliki, saj lahko predmet potopite v tekočino.

Navodila za uporabo:
Večje delce rje je potrebno pred uporabo Derusto Total Gela odstraniti fizično. Sredstvo nanesite na čopič ali gobico in nanesite na površino v debelem sloju. Na lažje kontaminiranih delih pustite sredstvo delovati par minut, za odstranjevanje težje rje pa lahko sredstvo pustite delovati tudi do 12 ur. Če želite postopek čiščenja pospešiti, si lahko pomagate z krtačo ali ščetko. Po končanem čiščenju površino dobro operite z visokotlačnim čisilcem. Pred uporabo na gumijastih ali plastičnih delih sredstvo vedno najprej preizkusite na skritem mestu. Ne uporabljati na cinkanih površinah.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Draži kožo in oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki