Dinitrol ML zaščita za votle dele

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


15,71 € z DDV

Nov izdelek

Zaščita za votle del na osnovi bitumna

Category: Program Dinitrol.
Tag:

Več informacij

DINITROL ML je sredstvo za preprečevanje korozije v votlih delih. Ima odlične penetracijske lastnosti. Ko se posuši, ostane na površini mehek, temno rjav zaščitni sloj. Uporablja se za aplikacijo v zaprtih votlih delih vozila, kot so vrata, okvirji ter zunanji spoji in razpoke. Izdelek se uporablja za zaščito proti rji rabljenih vozil, tovornih vozil, avtobusov in ostalih vozil.

Navodila za uporabo: 
Pred uporabo dobro pretresite. Razpršilno sredstvo nanašajte enakomerno, na čisto in suho površino iz razdalje 25-30 cm. Ne brizgajte na motor, pogonske dele, odbijače ali v oljno kopel.

Varnostne mere:
H222 Zelo vnetljiv aerosol. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. P251 Posoda je od tlakom: ne preluknajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P304+P340 PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju ki olajša dihanje. P403+P233 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50ºC/122ºF. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.

Povezani izdelki