Wepp brake disc anticorrosive 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,04 € z DDV

2067

Nov izdelek

Antikorozijska zaščita zavornih diskov

Category: Zaščita.
Tag:

Več informacij

Specialno unikatno antikorozijsko sredstvo na osnovi voska za zaščito zavornih diskov vozil pred korozijo. Zagotavlja lepljiv in vodo odbojen sloj. Primerno za uporabo za vozila, ki niso v uporabi dlje časa, a so izpostavljeni slabim vremenskim vplivom. Deluje dolgotrajno. Ob ponovni uporabi vozila se sredstvo samodejno odstrani v celoti. Ne vpliva na vozne lastnosti in varnost.

Prednosti:
- Odličen produkt za trgovce z vozili ( polepša izgled vozila)
- Ne vpliva na vozne lastnosti
- Varuje pred prerjevenjem

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo (ca 2min). Površine, ki jih želimo zaščititi morajo biti popolnoma čiste in suhe. Napršimo iz dolžine 15 do 20 cm. Če želimo, da sredstva na katere površine ne nanesemo, svetujemo, da jih prekrijete. Napršiti na obeh straneh. Po nanosu pustiti, da se posuši ( 1-2 uri) Ne uporabljati zavore. Za lažji nanos poskrbi priložena cevka.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C5-C7, n-alakni, izoalkan, <5% n-heksan; Ogljikovodiki, C6-C7, n-alkani, izoalkan, <5% n-heksan; Ogljikovodiki, C6, izoalkani, <5% n-heksan; Pentan.
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H315 Povzroča draženje kože. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P261 Preprečiti vdihavanje prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice. P312 Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501 Odstraniti vsebino/posodo na mesta, ki so namenjena zbiranju nevarnih ali posebnih odpadkov

pozor.png

 

Povezani izdelki