Dinitrol 482 zaščita podvozja

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,75 € z DDV

Nov izdelek

Zaščita podvozja na osnovi bitumna

Category: Zaščita.
Tag:

Več informacij

Dinitrol 482 je črna univerzalna antikorozijska zaščita, ki omogoča zelo debele nanose. Dinitrol 482 je dolgotrajna zaščita pred korozijo in mehansko obrabo, narejena na osnovi bitumna in voskov. Ko se posuši, ostane na obdelani površini črn, voščen sloj, ki ima veliko odpornost na mehansko obrabo, varuje pred korozijo, cestnim peskom in posipno soljo.

Navodila za uporabo: 
Pred uporabo dobro pretresite. Razpršilno sredstvo nanašajte enakomerno, na čisto in suho površino iz razdalje 25-30 cm. Ne brizgajte na motor, pogonske dele, odbijače ali v oljno kopel.

Varnostne mere: 
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. H222 Zelo lahko vnetljivo. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 lahko povzroči zaspanost ali omotico. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P210 hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – kajenje prepovedano. P251 Posoda je pod tlakom: ne preluknajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P305 +P351 +P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P410 + P412 zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50ºC/122ºF. P501  Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.

Povezani izdelki