Dinitrol 77B zaščita podvozja

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,67 € z DDV

Nov izdelek

Zaščita podvozja na osnovi voska

Category: Zaščita.
Tag:

Več informacij

Dinitrol 77B je dolgotrajna antikorozijska zaščita. Ko se posuši, ostane na obdelani površini čvrst, svetlo rjav, voščen zaščitni sloj. Zaradi trdosti zaščitnega sloja nudi tudi zaščito pred mehansko obrabo. Vsebuje okolju prijazna nizkoaromatska topila, ki izparijo in pustijo na površini debel, rjav nanos. Dinitrol 77B je namenjen predvsem za zaščito votlih delov, lahko pa se uporablja tudi za shranjevanje, prevoz in zaščito podvozja.

Navodila za uporabo: 
Uporablja se z ročno ali polavtomatsko napravo, ki je primerna za pršenje na zrak ali brez njega. Delovna temperatura mora biti med 15°C in 30°C.

Varnostne mere:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. H222 Zelo lahko vnetljivo. H336 lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – kajenje prepovedano. P251 Posoda je pod tlakom: ne preluknajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P304 + P340 PRI VDIHAVANJU: prenesi žrtev na svež zrak in jo pusti počivati v položaju, ki olajša dihanje. P403 + P233 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. P405 Hraniti zaklenjeno. P410 + P412 zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50ºC/122ºF. P501  Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže. Vsebuje: ogljikovodiki, C9-C11, n-alkani, izoalkani, cikleni, <2% aromati.

Povezani izdelki