Dinitrol 447 zaščita podvozja

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,13 € z DDV

Nov izdelek

Elastična zaščita podvozja pred udarci

Category: Zaščita.
Tag:

Več informacij

Dinitrol 447 je elastična zaščita podvozja, na osnovi sintetičnih smol in kavčuka, ki se hitro suši. Primesi cinka izboljšajo antikorozijsko zaščito in zaustavijo rjavenje, kjer je bila osnovna zaščita poškodovana. Lahko se prebarva. Ne vsebuje agresivnih topil, azbesta ali bitumna, ne uničuje plastike ter ostaja trajno elastično. Idealna je za dela na avtomobilskih šasijah. Odporna je proti cestnemu pesku, kamenju, soli in na agresivna topila.

Navodila za uporabo:
Razpršite na suho, antiprašno in razmaščeno površino po mrežnem vzorcu. Ko se sredstvo popolnoma posuši, ga lahko prebarvate. Ostanki nanosa se lahko odstranijo z bencinom.

Varnostne mere:
H222 Zelo vnetljiv aerosol. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H332 Zdravju škodljivo pri vdihovanju. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti noben drug način izpostavljenosti ne povzroča takšne nevarnosti. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dsega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. P251 Posoda je od tlakom: ne preluknajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260 Ne vdihavati prahu/dima/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru . P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50ºC/122ºF. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.

Povezani izdelki