Autosol Protective oil

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,41 € z DDV

Nov izdelek

Zaščitno olje v spreju

Več informacij

Zaščitno olje v spreju za vse kovinske površine (nerjavna pločevina, aluminij, inox, ...) Varuje pred prerjavenjem, umazanijo in zunanjimi vplivi. Na površini pa poleg zaščite zagotavlja visoki sijaj in lesk. Poleg zaščite lahko uporabljamo tudi za čiščenje lažje umazanije. Po nanosu zagotavlja enostavnejše čiščenje oz. vzdrževanje površine.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Na površino nanašamo iz dolžine 15-20 cm. Počakamo, da se olje vpije v površino. Višek zbrišemo z suho in čisto krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. P251 Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Hraniti zunaj dosega otrok. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred sončno svetlobo in je ne izpostavljajte temperaturi višji od 50 °C.Posode tudi po uporabi ne luknjajte ali sežigajte. Ne pršiti v odprt plamen ali žareče telo. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi.

vnetljivo.jpg

Povezani izdelki