Nov
K2 ROTON 5L

K2 ROTON 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,95 € z DDV

K2G165

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Tag:

Več informacij

K2 Roton je čistilo za odstranjevanje kovinskih delcev z vseh zunanjih površin vozil. Odstranjuje tudi vse vrste umazanij. Povrača originalen izgled aluminijastih in jeklenih platišč. Primeren tudi za čiščenje okrasnih pokrovov. Zelo primeren tudi za odstranjevanje zračne rje. Deluje hitro in učinkovito, krtačenje v večini primerov niti ni potrebno. Ne pušča nikakršnih sledi, le čisto površino. Zaradi posebnih sestavin zmanjša nabiranje umazanije na očiščeni površini. Ima tako imenovani ''Bleeding Effect'', kar pomeni da, se sredstvo ob stiku z umazanijo obarva vijolično. Popolnoma varen za uporabo na vseh vrstah platišč, laku, plastikah in steklu. Pakiran v lični embalaži, zato je primeren tudi kot darilo. Na voljo v 700ml in 5L pakiranju.

Navodila za uporabo: Z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo sperite vozilo, da odstranite vse večje delce umazanije. Napršite K2 Roton na površino in pustite delovati par minut. Čistilo se ob stiku z umazanijo oz. kontaminacijo obarva vijolično. Za čiščenje zelo trdovratne umazanije si lahko pomagate s ščetko ali gobo. Površino nato sperite z vodo, da odstranite vse sledi čistila.

Varnorstni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Preprečiti vdihavanje razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu.

Povezani izdelki