Autosol Fuel System Cleaner 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,86 € z DDV

Nov izdelek

Čistilno sredstvo za bencinske motorje

Tag:

Več informacij

Autosol Fuel System Cleaner je visoko učinkovito čistilno sredstvo za bencinske motorje. Odstranjuje depozite iz celotnega sistema za gorivo. Odstranjuje karbonske depozite in kontaminacijo v izgorevalnih komorah. Zagotavlja čisto in močno izgorevanje ter optimizira emisije. Veže vlago in kondenz. Maže in ščiti sistem za gorivo. Podaljšuje življensko dobo motorja.

Navodila za uporabo:
Vsakih 6 mesecev oz. 10-15.000 km vlijte stekleničko v rezervoar pred točenjem goriva. 300 ml steklenička zadostuje za 60-80 L bencina.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Nafta (petrolej), obdelana z vodikom lahka,ksilol,
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Nevarno:Visoko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča draženje kože. Lahko škoduje nerojenemu otroku. Lahko povzroči omotico in slabost. Ob prekomernem izpostavljanju lahko povzroči poškodbo organov. Lahko je usodno ob zaužitju ali ob vstopu v dihalne poti. Škodljivo za vodne organizme, lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodne organizme. V primeru potrebne zdravniške pomoči, pokažite embalažo ali etiketo. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od virov vžiga. Ob zaužitju, takoj poiščite zdravniško pomoč. Ne izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Ne izprazniti v kanalizacijo ali odlagati v naravo. Snov/pripravek in embalažo predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov.

Povezani izdelki