Nov
Fresso Wooden Hanger Pure Passion

Fresso Wooden Hanger Pure Passion

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,95 € z DDV

FRH07

Nov izdelek

Osvežilec zraka, obešanka

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

Eleganten, dišeč osvežilec zraka z rjavo pleteno vrvico, je prefinjen dodatek, kateri se bo popolnoma zlil s katero koli notranjostjo vozila. Njegova edinstvena oblika ter dolgotrajna in briljantno sestavljena dišava vas bosta navdušili. Obešanke se lahko zaradi svojega naravnega izvora razlikujejo po videzu, kar jih naredi še posebej edinstvene in izjemne. 

Edinstvena sestava Fresso izdelkov temelji na dragocenih, močno koncentriranih sestavinah. Zahvaljujoč temu, vonj dišave zdrži do 31 dni. Občutljive note obešank Fresso se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

PURE PASSION:
Unikaten koktejl podprt s tropsko mandarino, obogateno s sokom grenivke. Dodane note svežega sadja kot je breskev in sveže jabolko. Senzacionalna mešanica skupaj s cvetom vrtnice, Ylang-Ylang in vijolice tvori prijeten in pomirjajoč vonj z globino sladke vanilje.

Navodila za uporabo: 
Osvežilec vzemite iz škatle ter odstranite ovoj. Obesite ga na vzvratno ogledalo oz. katero podobno mesto. Osvežilec ne sme priti v stik z občutljivimi površinami, plastiko, rokami,... Proizvajalec in prodajalec ne prevzemata za poškodbe, nastale zaradi napačne uporabe izdelka. V primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; heksil salicilat; linalol; 3,7-dimetilnona-1,6-dien-3-ol. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. EUH208: Vsebuje (E)-1-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksen-1-il)-2-buten-1-on; cinamil alkohol; citronelol; eugenol; geraniol; geranil acetat; linalil acetat; nerol; nopil acetat; piperonal. Lahko povzroči alergijski odziv. 51,9 % zmesi vsebuje sestavine z neznano akutno oralno strupenostjo.

Povezani izdelki