K2 B1 Marine 1000g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,60 € z DDV

66K2L1100

Nov izdelek

Profesionalna polirna pasta za Gelcoat

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Enostopenjska polirna pasta za poliranje plovil, trdih površin, laminatov, ogljikovih vlaken, kompozitov in ostalih trdih površin. Učinkovito odstranjuje težje praske in ostale poškodbe na površini. V večini primerov nadalnje stopnje poliranja niso potrebne. Med poliranjem ustvarja izjemno malo toplote. Zagotavlja visok sijaj in popolno gladkost površine.

Navodila za uporabo:
Pasta je primerna za uporabo v kombinaciji s penastimi grobimi in srednje grobimi ter merino polirnimi gobicami. Izbira gobice je odvisna od stanja površine. Površino pred poliranjem očistite in razmastite. Večje poškodbe lahko odstranite tudi z brusnim papirjem, ustrezne granulacije. Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobico. Pasto razmažite po površinii in začnite polirati z nizkimi obrati (cca. 600rpm). Število obratov postopoma povečujte, da dosežete visok sijaj površine. Ostanek paste nato obrišite s čisto mikro krpo. Pasta se na površini ne sme zasušiti. Ne uporabljati na neposredni sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu za nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki