AMERICOL SHAMPOOWAX

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


7,19 € z DDV

819-04-02

Nov izdelek

Šampon za pranje vozil z voskom

Tag:

Več informacij

Efektivno biološko razgradljivo visoko koncentrirano sintetično sredstvo z dodatkom naravnega voska, ki ustvarja zaščitni sloj na površinah. Uporabljamo na kovini, sintetičnih materialih, aluminiju, barvanih površinah in gumi. Sredstvo zagotavlja visoki sijaj in zaščito na površinah vozil. Enostavno in hitro odstranjuje umazanijo in insekte iz vozil. Primeren je za ročno in strojno nanašanje. pH vrednost je 6.Primerno za avtopralnice.

Minimalna količina pakiranja 10l.

Navodilo za uporabo:
Razredčite v razmerju 2%-4% (1:50-1:25), odvisno od stopnje umazanosti in podlage. Primerno za čiščenje s krtačo, visokotlačno, ročno čiščenje in čiščenje s peno. Po možnosti pustite delovati nekaj časa. Nato ga odstranite ali sperite s čisto vodo. Topla voda poviša moč čiščenja.

Varnostni napotki:
Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Preprečiti sproščanje v okolje. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/ regionalnimi/ nacionalnimi/mednarodnimi predpisi
Biološko razgradljivo (28 dnevni test v zaprti posodi CO2 več kot 60%; 28 dni;OECD 301B).
Ne izpostavljati zmrzovanju.

Pozor! Povzroča draženje kože  Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Po uporabi temeljito umiti roke. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Posebno zdravljenje (glejte navodila na tej etiketi). Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki