Gumi Glanz 10L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,99 € z DDV

666946

Nov izdelek

Sredstvo za nego in zaščito gume

Category: Avtokozmetika K2.
Tag:

Več informacij

Artikel je primeren za n

ego vseh gumijastih površin v industriji in za vozila Zagotavlja dolgotrajen učinek. Površino varuje pred mrazom, vročino, vremenskimi vplivi, poroznostjo in tako podaljšuje življenjsko dobo gume. Izredno je primeren tudi za nego PVC branikov na vozilih.

NAVODILO ZA UPORABO

Sredstvo v tankem sloju nanesemo na očiščeno gumijasto površino s pomočjo gobice, čopiča ali razpršilca. Sredstva ne redčimo z vodo, kar zagotavlja daljšo obstojnost in boljšo zaščito. Priporočamo da po nanosu prebrišete s krpo.

VARNOST IN OKOLJE

NEVARNO: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Vsebuje: Ogljikovodiki, C10-C13, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2% aromatov

Povezani izdelki