CAR-REP AKRYLcomp PRIMER 500ML

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,20 € z DDV

Nov izdelek

Akrilna temelna barva v spreju

Category: Barve v spreju.
Tag:

Več informacij

Akrilna temeljna barva v spreju, primerna za uporabo pred nanosom Car-Rep ACRYLcomp barve v spreju. Lahko jo uporabljate na kovinah, lesu, kamnu, betonu, steklu in mnogih ostalih materialih. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji je barvanje zelo enostavno, kot bi uporabljali profesionalno pršilno pištolo. Pršenje je zelo fino in široko, sprej pa se lahko uporablja navpično ali vodoravno. V primeru pravilne uporabe, je možnost, da barva poteče, ničelna.

NAVODILO ZA UPORABO
Po potrebi površino pred nanosom očistite in zbrusite. Pločevinko dobro pretresite (cca. 3 minute). Najprej preizkusite na skritem mestu. Začnite z barvanjem s počasnimi gibi z razdalje cca. 15cm. Nanesite tanek prvi sloj, počakajte 30-60 sekund preden nanesete novega.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:
- Lahko barvamo mokro na mokro ali mokro na suho
- Prekrivnost: 500ml za 2-2,5m2
- Sušenje (pri 20C) 5-10 min (prah), 10-20 min na odtip
- Končna trdnost: po 24 urah
- Temperaturna odpornost: do 110oC
- Vonj: značilen po topilu
- PREDNOSTI: Se hitro suši, ne steče, UV obstojno,
- Omogoča nadaljno obdelavo kot je poliranje

Varnostni napotki:
Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroča zaspanost in omotico. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 oC/122 Vsebuje: Aceton, butil acetat, 2-butanon; Butan-2-ol

pozor.pngvnetljivo.jpg

Povezani izdelki