K2 TAPIS 600ml - aktivna pena

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,97 € z DDV

66K2K206

Nov izdelek

Čistilna pena za sedeže in tepihe

Več informacij

Sredstvo za čiščenje in nego v tekstilnih površin v spreju. Aktivna pena zagotavlja stabilno penjenje in izreden učinek. Primeren je za uporabo na vseh vrstah tekstila kot so: tepihi, stropi, sedeži, velur, umetni materiali. Ne pušča sledi, se hitro suši, zagotavlja prijeten vonj in je enostaven za uporabo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na umazano površino z razdalje 25cm. Ob stiku z tkanino se ustvari gosta pena. Pustite delovati nekaj časa, nato pa madež obrišite z čisto mikro krpo. Za odstranjevanje starih in trdovratnih madežev, je potrebno sredstvo nanesti večkrat.

Varnsotni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260 Ne vdihavati razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Pri nezadostnem prezračevanju lahko hlapi tvorijo eksplozivno mešanico z zrakom. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: EDTA in njene soli, neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati; parfumi, konzervansi (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone)
vnetljivo.jpg

Povezani izdelki