CTS D-4 Močno kislinsko čistilo 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


57,79 € z DDV

CTSD-45L

Nov izdelek

Močno čistilo za trdovratne madeže

Tag:

Več informacij

CTS D-4 je močno kislinsko čistilo na vodni osnovi z izbranimi organskimi in anorganskimi dodatki. Namenjen je čiščenju in odstranjevanju najtežjih usedlin, starih madežev, cvetenja, zelenja, zelenega mahu, alg, plesni in ostalih trdovratnih usedlin Sredstvo je primerno za uporabo na vseh vrstah polirane in ne polirane keramike, terasah, industrijskem betonu, tlakovcih,... Odličen je za generalno čiščenje kopalnic, kuhinj, bazenov, zdravilišč, parkirišč,.... Primeren je za uporabo na novih in starih površinah. Za zunaj in znotraj.

Navodila za uporabo:
D-4 je koncentriran izdelek in ga je pred uporabo potrebno razredčiti. Določite razmerje redčenja glede na stopnjo in vrsto kontaminacije. Priporočljivo je, da uporabite razmerje od 1:5 do 1:2. Najpogosteje redčimo v razmerju 1:4.  Za glazirane in polirane ploščice - 1:4, 1:5. Nanaša se lahko s čopičem, krpo, pršilom, gobico, pralnim strojem itd. Območje, ki ga želite očistiti, sperite z vodo in počakajte 2-3 minute. Izdelek obilno in enakomerno nanesite na celotno površino. Zagotovite enakomerno porazdelitev z večkratnim ščetkanjem in mešanjem. Površino je treba močno krtačiti s čopičem ali gobico 5-10 sekund s krožnimi gibi. Pripravek pustite na površini približno 2-3 minute in površino ponovno močno ščetkajte.  Po nadaljnjih 2-3 minutah z mokrim sesalnikom ali vpojnim materialom odstranite reakcijski produkt in umazanijo, temeljito sperite z vodo. Postopek po potrebi ponovite. Globoko integrirane madeže lahko odstranite z 2 ali 3 nanosom izdelka ali s podaljšanjem kontaktnega časa.Po vsakem nanosu območje sperite z veliko vode. Pred nanosom priporočamo, da izdelek preizkusite na majhnem ne izpostavljenem območju. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: amonijev bifluorid; alkoholi, C12-15, etoksilirani.
Nevarno: H226  Vnetljiva tekočina in hlapi. H302  Zdravju škodljivo pri zaužitju. H314  Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P210  Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331  PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzivati bruhanja. P302 + P352  PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310  Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5% - < 15%: neionske površinsko aktivne snovi.

jedko.pngvnetljivo.jpg

Povezani izdelki