CTS OL-1 Čistilo za oljne madeže 1l

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,67 € z DDV

CTSOL-11L

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje oljnih in naftnih madežev

Tag:

Več informacij

Pripravek na vodni osnovi z visoko alkalnim pH, izdelan na osnovi izbranih tenzidov z dodatkom organskega topila Je zelo učinkovit pripravek za odstranjevanje novih in starih oljnih madežev, masti in drugih nečistoč na naftnih osnovi.
Hitro in temeljito odstrani nove in stare oljne madeže ob enem pa ohrani prvotno barvo površine. Odličen produkt za parkirišča, garaže, dovozne poti, pločnike,... Primeren je za uporabo na: Tlakovcih, betonu, terazzu, granitu, marmorju, ploščicah, klinkerju, terakoti,... Izdelek se lahko uporablja samo na prostem ali v večjih prostorih. Pripravek je izdelan v različici, pripravljeni za uporabo. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Zaščitite območja, ki jih ni mogoče čistiti, s prevleko iz materiala, odpornega na olje. Odstranjevalec madežev OL nanesite z mehkim čopičem, čopičem itd. na površino, ki jo želite očistiti.   Po nanosu je treba naneseno površino močno krtačiti s čopičem ali čopičem 5-10 sekund s krožnimi gibi. Pripravek pustite na površini približno 2-3 minute, ne pustite, da se izsuši, in površino ponovno močno pobrišite. Po nadaljnjih 2-3 minutah odstranite reakcijski pripravek in umazanijo z vpojnim materialom. Če končni rezultat ni povsem zadovoljiv, ponovite postopek nanosa izdelka, kot je opisano zgoraj, 2-3 krat. Po končanem delu očiščene površine temeljito sperite z vodo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: toluen; kalijev hidroksid. Nevarno: H226  Vnetljiva tekočina in hlapi. H304  Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H314  Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H336  Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H361d  Sum škodljivosti za nerojenega otroka. H373  Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P210  Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310  PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P303 + P361 + P353  PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo [ali prho]. P304 + P340  PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P308 + P313  Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P331  NE izzvati bruhanja. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


jedko.png

Povezani izdelki