CTS D-2W Čistilo za vodni kamen in usedline 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,23 € z DDV

CTSD-2W1L

Nov izdelek

Močno čistilo za odstranjevanje apnenca

Tag:

Več informacij

Učinkovito čistilno sredstvo za odstranjevanje apnenca in vodnega kamna iz kamnitih površin. Enostaven za uporabo in izjemno efektiven. Primeren je za čiščenje granita,  betona, kamna, keramičnih ploščic, bazenske keramike, opeke, klinkerja,... Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo.  Poraba: 1L na ca 2-6m2 (odvisno od površine). Primeren je za nove in stare površine. Za vse površine odporne na kisline. Priporočljiv je za pripravo tal na impregnacijo. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano zato ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo v odvisnosti od stopnje umazanije. Redčimo z vodo od 1:1 do 1:2. Pred nanosom priporočamo testiranje sredstva na skritem mestu. Površino zmočimo z vodo in počakamo ca 2-3 minute. Na površino nanesemo čistilo s pomočjo ščetke, čopiča ali razpršilke. Površino s krožnimi gibi dobro prekrtačimo ( ca 5-10 sekund). Počakamo ca 2-3 minute in površino ponovno prekrtačimo.  Počakamo 2-3 minute in površino spremo z obilo vode in pustimo da se posuši. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H319 Povzroča hudo draženje oči. H315 Povzroča draženje kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi.

Povezani izdelki