CTS C-2 Univerzalno čistilo 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


7,95 € z DDV

CTSC-21L

Nov izdelek

Močno čistilo za dnevno čiščenje kamna

Tag:

Več informacij

Univerzalno čistilo, namenjeno za čiščenje površin odpornih na kislino, nepoliranega granita, porcelana in kopalniške opreme. Učinkovito odstrani sladi apnenca in vodnega kamna. Čistilo je rahlo peneče in prijetnega vonja. Učinkovito odstranjuje usedline vodnega kamna in druge nesnage. Primeren je za uporabo na: Kopalniški opremi, ploščicah, nepoliranem granitu, smolnatih površinah, emajlu,...

C-2 je kislo sredstvo za čiščenje iz izbranih organskih in anorganskih dodatkov za odstranjevanje kamnitih usedlin in cvetov ter dekalcifikacijo. Izdelek je namenjen dnevnemu ročnemu in mehanskemu čiščenju na kislino odpornih porcelanskih ploščic, nepoliranih granitov, kamnitih konglomeratov, epoksidnih smol ter dekalcifikaciji in čiščenju porcelana in sanitarne opreme. Čiščenje terazza, betona in peščenjaka je dovoljeno, vendar ne več kot enkrat na dva tedna. Rahlo penasta in dišeča.

Navodilo za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano in ga zato pred uporabo redčimo z vodo. Za strojno uporabo: 10-20ml na 1L vode. Za ročno čiščenje: 5ml na 1L vode. Nanesemo na površino. Počakamo nekaj časa in znatno spremo z vodo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi (heksil cinamal).

Povezani izdelki