CTS C-12 Čistilo za maščobe 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,39 € z DDV

CTSC-125L

Nov izdelek

Močno čistilo za odstranjevanje mastnih madežev

Tag:

Več informacij

C-12 je močan alkalni detergent iz izbranih organskih in anorganskih dodatkov za odstranjevanje nečistoč mastnega izvora. Izdelek je namenjen dnevnemu ročnemu in mehanskemu čiščenju na alkalije odpornih površin. Talne in stenske keramike, klinkerja, poliranega in ne poliranega granita, marmorja, sedre, peščenjaka, terazza, betona, kamnitih konglomeratov, epoksija, PVC,... Učinkovito odstranjuje vse vrste mastnih madežev in je primeren za uporabo na vseh vrstah na alkalije odpornih površinah. Za zunanjo in notranjo uporabo, za nove in stare površine.  Uporabljamo ga lahko ročno ali strojno.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano zato, ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Za strojno čiščenje doziramo 10-20ml na 1 liter čiste vode in za ročno čiščenje doziramo 5-50ml na 1 liter vode. Odvisno od umazanije. Sredstvo nanesemo na površino, počakamo nekaj časa in zbrišemo ali dobro speremo z vodo. Lahko posesamo tudi z vodnim sesalcem.  

Varnostni napotki:
Vsebuje: alkohol, C12-15, etoksiliran. Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H318  Povzroča hude poškodbe oči. H315 Povzroča draženje kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310  Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi.

Povezani izdelki