Akemi čistilo za kamen

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,88 € z DDV

Nov izdelek

Močno čistilo za čiščenje kamna

Tag:

Več informacij

AKEMI® Steinreiniger je nekislinsko, visoko koncentrirano čistilno sredstvo iz neionskih tensidov, pomožnih sredstev, dišav in topil. Izdelek ne vsebuje fosfatov in lugov; vsebovani tensidi so po veljavnih predpisih za mejne površinsko aktivne snovi biološko razgradljive.

Področje uporabe:
AKEMI® Steinreiniger se uporablja za hitro in temeljito čiščenje gradbene umazanije,odstranjevanje voskastih in samosvetlečih premazov, rahlih cementnih meglic, oljnih in mastnih madežev, saj, gumastih in katranskih madežev, kot tudi za ostanke barv, iz umetnih mas ter malte na naravnem in umetnem kamnu, kot je marmor, Travertin, skriljavec, granit, opeka, Cotto plošče, ploščice , beton .

Navodilo za uporabo:
1
. V odvisnosti od umazanije redčiti z vodo v razmerju 1:1 do 1:50 in nanesti na površino. 2. Pustiti delovati 10-20 min. 3. Pri močnejši umazaniji obdelati s krtačo ali nylon filcem-padom. 4. Temeljito splakniti z vodo.

Posebna opozorila:
Steinreiniger ne smemo uporabiti na površinah, iz umetnih mas in gume, ki so občutljive na topila. V primeru dvoma narediti preizkus na neopaznem mestu. Za pravilno odstranitev, embalažo popolnoma izprazniti.

Varnostni napotki:
Nevarno: Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Nositi zaščitne rokavice / zaščito z aoči. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki