Americol Antol 80 (60L)

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,84 € z DDV

950-04-02

Nov izdelek

Nizko aromatski razmaščevalec na bazi tolpila

Tag:

Več informacij

Učinkovit razmaščevalec narejen na bazi topila. Sestavljen je iz močnih in hitrih emulgatorjev in je posebno primeren za uporabo v rezervoarjih oz. strojih za čiščenje. Z njim učinkovito razmaščujemo, odstranjujemo olja, katrane, asfalte in bitumenske snovi. Odlikuje ga malo izhlapevanja. Produkt je primeren za razmaščevanje strojnih delov, kovinskih elementov, filtrov, valčkov za barvanje,... Uporabljamo ga lahko v vseh industrijskih obratih in delavnicah. Vsebnost aromata je nižja od 1%.

Minimalna količina pakiranja 60l. Cena je izražena na 1L.

Navodila za uporabo:
Čiščenje delov: Sredstvo nanesemo z ščetko, čopičem ali posebno opremo za čiščenje. Dele lahko tudi potopimo v sredstvo. Čiščenje pod tlakom: Mešamo z vodo v razmerju 1-2%. Priporočena temperatura vode je med 60 in 80oC. Na koncu speremo z čisto vodo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje),lahki, obdelani z vodikom. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 ≥ 30%: alifatski ogljikovodiki; < 5%: neionske površinsko aktivne snov

!!.jpg

Povezani izdelki