Viseče korito DEMI1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 47 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 47 točke ki se lahko spremenijo v popust 9,40 €.


473,79 € z DDV

3943

Nov izdelek

Viseče korito za rože

Tag:

Več informacij

- Plastični lončki se običajno uporabljajo za dekoracijo trgov, vhodov v mesto, krožišč ali kot samostojni element, ki prevladuje v prostoru. Lahko jih obesite na nosilce javne razsvetljave, ograje, konstrukcije mostov, fasade hiš itd.
- Posode za rože so narejene iz polietilena visoke gostote z rotacijsko metodo, ki zagotavlja visoko mehansko odpornost na udarce, dimenzijsko stabilnost pri temperaturah od –65 °C do +85 °C. Barvni material zagotavlja kontinuiteto barve, so odporni proti grafitom in vandalizmu.
- Posoda ima dvojno steno, ki zmanjšuje oddajanje vlage, zmanjša potrebo za zalivanju skoraj za polovico, s čimer se zmanjša stroške vzdrževanja. Med stenami posode je izoblikovan prostor, ki ima rezervoar za vodo za enakomerno vlaženje. Cvetlične posode imajo odprtine skozi katere lahko odvečno vodo odlijemo in odprtine za spuščanje rezervne vode za primer čiščenja.
- Zaobljeni valoviti robovi zagotavljajo popoln videz rastlinja. UV stabilne. Recikliran material, ki zagotavlja garancijo 10 let.

Dimenzije: Ø 850 x 425 X 330 mm
Prostornina (substrat/zalivanje/rezervna voda): 38 + 17 + 4,5 l
Teža: 5,3 kg

Povezani izdelki