Weipert Čistilo za odtoke v prahu 1Kg

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,74 € z DDV

Nov izdelek

Čistilo za odtoke v prahu

Tag:

Več informacij

Profesionalno čistilo za čiščenje odtočnih cevi v prahu, ki s pomočjo kemične reakcije očisti še tako umazane in zablokirane odtočne cevi. Z njim lahko celo odmrznemo zamrznjene cevi.  Sredstvo je nepogrešljivo  v vsaki kuhinji, kjer lahko pogosto pride do zastojev v odtočnih ceveh.  Čiščenje z orodjem je izguba časa in denarja.  Čistilo za odtoke  v prahu Wipert je hitro in učinkovito sredstvo.

Navodila za uporabo:
Čistilo je že pripravljeno za uporabo zato ga ne redčimo z vodo. Sredstvo počasi Vlijemo v odtočno cev po potrebi. Priporočamo da se v cev vlije ca 1 (30g) pokrovček prahu čistila. Za težje umazanje 60g (dva pokrovčka) .Spustimo 200ml vode in pustimo nekaj časa delovati (cca pol ure). Na koncu dobro speremo z vodo. V kolikor je potrebno postopek ponovimo.
POZOR: Posebno pozornost pri Armaturah oz. opremi. iz akrilnih materialov!

Varnostni napotki:
NEVARNO: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko je jedko za kovine. Hraniti samo v originalni posodi PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav Nadaljujte z izpiranjem. Odpraviti razlitje, da se prepreči materialna škoda. Vsebuje: <5% fosfonati, EDTA in njene soli, natrijev hidroksid

Povezani izdelki