K2 Low Strength Thread W222 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,36 € z DDV

K2W22225

Nov izdelek

Lepilo za vijake - blago

Category: Lepila.
Tag:

Več informacij

Profesionalno enokomponentno blago sredstvo za varovanje vijačnih zvez, ki se občasno razstavljajo. Primerno za avtomobilizem in industrijo. Primerno za zveze, ki so izpostavljene vibracijam. Primerno za tolerance do 0,2 mm. Odporno na temperature od -50°C do +150°C. Maksimalna zveza M40. Sila za odvijanje: M10 - 12-25 Nm.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom očistite s topilom. Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite na začetne navoje vijaka. Pred nanosom v slepo luknjo, v luknjo kapnite par kapljic vode. Lepilo bo vodo odrinilo in učvrstilo spoj med dvema elementoma. Po nanosu lepila dele takoj združite.

Varnostni napotki:
Nevarno: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči  alergijski odziv kože. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti izven dosega otrok. Nositi zaščitne  rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Če je potreben zdravniški  nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

pozor.png

 

 

 

Povezani izdelki