Dancop Ice-free Traffic mirror Ø60 cm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 105 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 105 točke ki se lahko spremenijo v popust 21,00 €.


1 056,58 € z DDV

TM-B INOX 60

Nov izdelek

Prometno ogledalo

Tag:

Več informacij

Prometno ogledalo TM Ice-free poveča varnost na cestah in v prostorih podjetja. Kombinacija površine ogledala iz inoxa in posebnih blazin, ki se uporabljajo na zadnji strani, omogoča uporabo ogledal tudi v hladni sezoni. Ta zasnova preprečuje nastanek ledu na zrcalni površini. Upoštevajte, da se lahko vaše zrcalo brez ledu zarosi, v primeru hitro nastajajoče in ledene megle ali v izjemno hladnih obdobjih brez temperaturnih nihanj.
Ogledalo Ice-free Traffic je izdelano iz neuničljivega inoxa. Okvir je bele barve z rdečo odsevno RA2 3M folijo za večjo vidnost na cesti. Ima certifikat TÜV. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Ogledalo je zaradi vremensko odpornih materialov še posebej primerno za dolgotrajno uporabo na prostem. Preverjena obremenitev vetra na ogledalo, do 12. stopnje moči vetra (orkan > 117 km/h).Enostavna montaža na steno ali stebriček (Ø50-85 mm). Dobavljiv z 4 točkovnim nosilcem, kateri omogoča optimalno prilagoditev ogledala, pod različnimi koti.

Tehnični podatki:
- Material: inox
- Dimenzije: Ø60 cm
- Razdalja gledanja: 9-15 m
- Barva: bela/rdeča
- Teža: 12,80 kg

Povezani izdelki