K2 VENTO SPHERE OSVEŽILCI 64/1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 15 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 15 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,00 €.


159,97 € z DDV

66K2V400

Nov izdelek

Komplet K2 Vento osvežilcev

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

Komplet osvežilcev zraka K2 Vento v unikatnem pakiranju. Osvežilci zraka so pakirani v pvc krogli. Primerno za pralnice, podjetja, salone in ostale uporabnike. Osvežilci so vedno na svojem mestu. V eni enoti je 64 osvežilcev različnih vonjev.

K2 Vento osvežilec zraka je osvežilec premium kvalitete saj traja kar 90 dni. Skrbno izbrani izvlečki arome prepojijo lesni pokrovček osvežilca, le ta pa zagotavlja prijeten in ravno prav intenziven vonj v vozilu. Na voljo je v različnih vonjih.

NAVODILO ZA UPORABO
Odvijemo leseni pokrovček na osvežilcu. Odstranimo pokrov. Lesen pokrovček se tako lahko napoji izagotavlja svež in prijeten vonj.

VARNOST IN OKOLJE
Pozor: Vnetljiva tekočina in hlapi. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

pozor.pngvnetljivo.jpgNO_okolju_nevarno_novo_1.jpg

Povezani izdelki