K2 DIAMO OSVEŽILEC NEW CAR

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


2,97 € z DDV

K2V88NCA

Nov izdelek

Osvežilec zraka za vozilo

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

K2 Diamo osvežilec zraka je je eleganten osvežilec zraka za vozila. Z aromo prepojene kroglice so vstavljene v plastično ohišje in zagotavljajo dolgotrajen učinek. Unikatnost osvežilca je, da ga lahko obesimo ali vstavimo v reže prezračevalnega kanala v vozilu, saj je v kompletu tako vrvica za obešanje kot tudi nastavek za zračnik. 

Navodila za uporabo:
S pomočjo priložene vrvice osvežilec obesimo v vozilo ali s pomočjo nastavka vstavimo v prezračevalni kanal. Pozor.: Osvežilec ni igrača. Izogibamo se poškodbam ohišja in tako preprečimo izpadanje kroglic. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, α-heksilcinamaldehid, 4-terc-butilcikloheksil acetat, (E)-anetol. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice.  P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki