Nov
AUTOSOL® Interior & odour killer 500ml

AUTOSOL® Interior & odour killer 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,95 € z DDV

AU007500

Nov izdelek

Čistilo in odstranjevalec neprijetnih vonjav

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

AUTOSOL® INTERIOR CLEANER WITH OUTCOME KILLER je univerzalno čistilo za notranjost vozil. Unikatne sestavine v enem koraku omogočajo intenzivno čiščenje in odstranjevanje neprijetnih vonjav. Primeren je za čiščenje plastike, tekstila, barvanih površin in celo usnja. Odstranjuje umazanijo, sledi nikotina, prstne odtise in vse ostale vrste umazanij. Poleg čiščenja učinkovito odstrani neprijetne vonjave in za seboj pušča prijeten in svež vonj.

Navodila za uporabo:
Čiščenje: Napršimo direktno na površino, ki jo želimo očistiti in zbrišemo z krpo. Lahko napršimo tudi direktno na gobico ali krpo. 
Odstranjevanje neprijetnih vonjav: Na površino napršimo iz dolžine ca 30 cm, tako da površina postane vlažna. Neprijeten vonj izgine ko se sredstvo posuši. V kolikor je neprijeten vonj zelo intenziven postopek ponovimo.  Ni primerno za nanašanje na alkantaro. V kolikor nanašamo na usnjene površine je sredstvo potrebno zbrisati. Za občutljive tkanine priporočamo testni nanos na skritem mestu. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo., Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi; parfum, metil propional, linalol, benzisotiazolinon.


Povezani izdelki