Znižana cena!
Posoda za kuhinjsko olje

Rezervoar za kuhinjsko olje OLIV BOX 500L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 192 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 192 točke ki se lahko spremenijo v popust 38,40 €.


1 922,60 € z DDV

-10%

2 136,22 € z DDV

7754

Nov izdelek

Posoda za odpadno kuhinjsko olje

Tag:

Več informacij

Odpadno kuhinjsko olje je nevaren odpadek in izpust v kanalizacijo onesnažuje okolje in posledično tudi podtalnico, kar vpliva na kvaliteto naše pitne vode. Poleg tega pa povzroča tudi okvare na cevovodnih sistemih. Ker je olje lažje od vode, na površini tvori oljni film, ki preprečuje, da kisik pride do vode, kar ubija organizme v vodi. Pronicanje olja v zemljino pa povzroča dolgotrajne poškodbe ekosistema in znatno zmanjšuje kvaliteto pitne vode. En liter olja povzroči kontaminacijo do enega milijona litrov pitne vode, saj ravno tako služi kot hrana za zdravju škodljive mikro organizme, ki se hranijo z ogljikovodiki, le te pa se nato razširijo po rekah, jezerih in podtalnici.

Recikliranje olja:
Kuhinjsko olje po uporabi (sončnični, olivno, rastlinsko,…) je možno enostavno reciklirati in tako lahko zaščitimo okolje v katerem živimo tudi za prihodnje generacije.

Lastnosti posode za odpadno kuhinjsko olje:
- Dvoplaščen rezervoar za zbiranje odpadnega kuhinjskega olja
- Zunanji del ima kapaciteto 1000L, izdelan iz plastike in je odporen na vse vremenske pojave
- Notranji del ima volumen 500L in je izdelan iz odpornega HDPE, ki je vstavljen tako da je hermetično zaprt
- Konstrukcija omogoča manipulacijo z viličarji ali paletnimi vozički
Postaja je opremljena z varnostnim ventilom in prikazovalnikom v izogib, da se postaja ne napolni preko svoje kapacitete
- Dimenzije: 1150 x 1400 x 2100 mm
- Volumen: 500 L

Povezani izdelki