Justrite posoda za vnetljive tekočine Tip II. - 7,5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 18 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 18 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,60 €.


183,09 € z DDV

4779

Nov izdelek

Ročka za vnetljive tekočine z nalivno cevjo

Več informacij

Robustna jeklena posoda, površinsko obdelana s praškasto barvo. Opremljena s pokrovom, ki se sam zapira in ima dvojno zapiranje pred ognjem. Prav tako ima varovalko za primer povečanega tlaka v posodi. Varovalka se samodejno aktivira pri tlaku od 0,2 do 0,35 bar, katera zagotavlja ne le zmanjšan tlak, ampak tudi znižanje temperature. Opremljena s prilagodljivo odtočno cevjo. Odpiranje in zapiranje odtočne cevi, ureja vezje, ki se nahaja v zgornjem delu posode v bližini držala. Kombinacija iztočne cevi in varovalke zagotavlja udobno in varno doziranje vnetljivih tekočin.

Ergonomska oblika posode zagotavlja optimalno razporeditev teže vsake posode pri delu (prenos, polnjenje, praznjenje, itd). Posode so certificirane v ZDA v skladu s predpisi o varnosti in predpisi za ravnanje z vnetljivimi snovmi (OSHA in NFPA) in dela. Posoda je cerificirana v skaldu z FM in UL, ULC standardi.

Tehnični podatki:
Dimenzije: Ø254 x 356 mm
Volumen: 7,5 L
Teža: 3,5 kg
Certifikat: FM, UL, ULC