K2 Surfo Univerzal Cleaner 750ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


4,86 € z DDV

Nov izdelek

Univerzalno čistilo v razpršilki

Več informacij

Vsestransko, visoko koncentrirano, biološko razgradljivo sredstvo prijetnega vonja izdelano z najmodernejšimi sestavinami. Odličen je za čiščenje in razmaščevanje raznih površin. Hitro hlapi in za seboj ne pušča madežev. Povsem varno ga uporabljamo na  sintetičnih materialih, aluminiju, barvanih površinah in gumi. Sredstvo zagotavlja visoki sijaj očiščenih površin. Uporabljamo ga za čiščenje armaturnih plošč, tekstila, plastike, gume in odstranjevanje najtrdovratnejših umazanij. K2 Surfo je nepogrešljiv pripomoček doma, v delavnici in vse povsod, kjer je potrebno kakršno koli čiščenje. 

Navodila za uporabo:
K2 Surfo je že pripravljen za uporabo v razpršilki. Sredstvo napršite na površino, pustite delovati nekaj časa in obrišete s mikro krpo. Čiščenje lahko optimizirate z gobicami, krtačami ali krpami.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; parfumi.

Povezani izdelki