CTS R9-C proti zdrsni premaz za keramiko 1l

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,77 € z DDV

CTSR9-C1L

Nov izdelek

Sredstvo proti drsenju

Tag:

Več informacij

CTS R-9 je Unikatno sredstvo na vodni osnovi, namenjeno samostojni proti zdrsni zaščiti na površinah iz glaziranih in poliranih keramičnih ploščic, klinkerja, trde in ne porozne kamnine in terakote. Primeren je za uporabo tako zunaj kot znotraj stavb, na starih in novih površinah. Anorganski površinski aktivatorji in polimeri, ki jih vsebuje, zaradi kemične reakcije ustvarijo trajne mikrostrukture, ki povečajo kinetični koeficient trenja in tako površina postane ne zdrsna.  Učinkuje dolgotrajno. Sredstvo ohranja prvotno barvo površine.

Prednosti:

  • Za: Bazenske ploščice , Polirane ploščice , Polpolirane ploščice , Glazirane ploščice , Tehnične ploščice , Klinker , Keramični mozaik , Stekleni mozaik , Terakota
  • vodna, brezbarvna raztopina (dovoljena je rahlo modra barva)
  • gostota približno 1,0 kg / dm³.
  • pH 3
  • značilen vonj
  • zmogljivost 4-6 m²
  • obstojnost proti zdrsni učinek od 6 do 24 mesecev

Navodila za uporabo:

R-9 je izdelek, pripravljen za uporabo. Izdelek lahko nanesete z ročnim razpršilcem, valjčkom ali čopičem.   

  • Vse sosednje površine, katere ne nameravamo premazati, je potrebno prehodno zaščititi.
  • V času nanosa mora biti površina suha.
  • Nanesite v najbolj hladnih časih dneva.
  • Ne nanašajte, če je tla izpostavljena neposredni sončni svetlobi.
  • Nanesite pri temperaturi med +10 in +25°C.   Pred nanosom izdelka je treba talno ogrevanje izklopiti.
  1. Izdelek obilno in enakomerno nanesite na celotno površino, dokler površina ni nasičena (brez suhih madežev). Če nanesete na veliko površino, ga razdelite na dva ali več delov.
  2. Površino nežno mešajte s čopičem za krov ali podobnim pribl. 1 min, dokler se ne pojavijo majhni mehurčki.
  3. Počakajte 2 minuti in nato še enkrat ščetkajte celotno površino, da zagotovite, da je izdelek ves čas aktiviran in enakomerno razporejen po celotni površini. 
  4. Po 8 minutah odstranite raztopino s suho krpo, krpo ali mokrim sesalnikom.
  5. Površino sperite s čisto vodo, da zaustavite reakcijo.
  6. Zberite vodo s čisto krpo, krpo ali mokrim sesalnikom in površino ponovno sperite z vodo.
  7. Če je učinek nezadovoljiv, ponovite postopek.

Po nanosu izdelka v skladu z navodili površina izpolnjuje varnostne zahteve po nemških standardih DIN 51097, DIN 51130, DIN 51131

Varnostni napotki:
Vsebuje: alkohol, C12-15, etoksiliran; dušikova kislina; fluorovodikova kislina. Nevarno: H302  Zdravju škodljivo pri zaužitju. H311  Strupeno v stiku s kožo. H318  Povzroča hude poškodbe oči. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P260  Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P270  Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331  PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzivati bruhanja. P302 + P352  PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P304 + P340  PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310  Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. P403 + P233  Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.