KWAZAR ORION SUPER PRO+ 3L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


66,97 € z DDV

WTO.0309

Nov izdelek

Tlačni razpršilec 3L

Category: Razpršilke.
Tag:

Več informacij

Kwazar Orion PRO+ je serija profesionalnih tlačnih razpršilcev. Zaradi brezhibne izdelave in enostavnega dela je izjemno priljubljen pripomoček za čiščenje. Razpršilec je oblikovan za najzahtevnejše uporabnike. Primeren za uporabo v avtopralnicah za nanos predpranja ali voskov, mehaničnih delavnicah, za dezinfekcijo, zatiranje škodljivcev, gradbeništvu, proizvodnji hrane, bolnišnicah, in ostalih panogah, ki pri delu uporabljajo kemikalije (tudi najmočnejše). Razpršilec je opremljen z vitonovimi tesnili, varnostnim ventilom, merilno skalo, naramnim trakom, 35cm dolgo cevjo ter razpršilno pištolo. Izdelana je najkakovostnejših materialov, ki jih najdete na trgu. Orion ima tudi posebno oblikovan ročaj tlačilke, za enostavno odlaganje pršilne pištole.

NAVODILO ZA UPORABO
Navodila za vzdrževanje: Za daljšo življensko dobo razpršilke priporočamo, da po uporabi iz
razpršilke izpustite zrak. Vsake par dni, čez razpršilko spustite čisto vodo, da očistite vsa tesnila. Tesnila lahko enkrat na mesec tudi napršite z multifunkcijskim sprejem.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
- Volumen: 3L
- Tesnila: VITON

Povezani izdelki