WEPP AC Leak Stop & Indikator 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,20 € z DDV

7020100

Nov izdelek

Tesnilec in indikator plina

Tag:

Več informacij

Koncentrirano sredstvo, ki preprečuje uhajanje plina okoli tesnil in O-ringov. Efektiven na vseh tesnilnih materialih in vseh snoveh in oljih za klimatske naprave. Popolnoma neškodljiv za komponente kompresorja klima. Poleg tesnilnih sposobnostih je ob enem tudi UV indikator uhajanja plina iz klimatske naprave.

Navodila za uporabo:
Napršimo na površino, ki jo želimo zatesniti brez omejitev. Uhajanje plina lahko lociramo s pomočjo očal, ki so standardna oprema naprav za polnenje klimatskih naprav.

Varnostni napotki:
Nevarno: H220 Zelo lahko vnetljiv plin. H280 Vsebuje plin pod tlakom; segrevanje lahko povzroči eksplozijo. P377 Požar zaradi uhajanja plina: Ne gasiti, če puščanja ni mogoče varno zaustaviti.P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P381 Odstraniti vse vire vžiga, če je varno. P410 + P403 Zaščititi pred sončno svetlobo. Hraniti na dobro prezračevanem mestu.



Povezani izdelki