Go.C osebni razkužilnik bel + 500ml Razkužilo

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,91 € z DDV

GOC500MLKMPLB

Nov izdelek

Priročni osebni dezinfektor

Več informacij

Priročni in lični osebni razpršilnik, ki si ga enostavno pripnite za hlačni pas, žep, nahrbtnik ali drugo primerno mesto. Vedno pri roki. Deluje hitro, enostavno in učinkovito. Razkužilnik je bele barve. 

Prednosti:

  • Preprost za uporabo

  • Vedno pri roki

  • Lahko uporabite lastno dezinfekcijsko sredstvo

  • Okolju prijazen izdelek

  • Super razmerje med ceno in uporabnostjo

Vsebina kompleta:
- 1 x Go.C osebni razkužilnik
- 1 x Go.C Antiseptic Razkužilo 500ml

Navodila za uporabo:
Odprite rezervoar osebnega razpršilnika in ga napolnite z razkužilnim sredstvom ter rezervoar zaprite. Ob pritisku na silikonski gumb se bo v vašo dlan razpršila primerna količina razkužila, s katerim si boste na hiter, enostaven in zanesljiv način razkužili roke.

Odmerjanje:

  1. Dezinfekcijo za roke nanesite na dlani suhih rok (vsaj 3 ml) in ga vtirajte v kožo rok, zapestja in med prste, dokler se koža popolnoma ne posuši (najmanj 30 sekund).
  2. Če so roke vidno umazane, jih morate pred nanosom dezinfekcijskega sredstva oprati s tekočim milom.



Varnostni napotki:
NEVARNO: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu.

Tekoče dezinfekcijsko sredstvo se ne sme uporabljati za spiranje telesnih odprtin. Pazite, da ne pride v stik s srednjim ušesom, očmi ali sluznico. Če se to zgodi, nemudoma temeljito sperite z vodo. Shranjujte ga pri temperaturi do 25°C in zavarovanega pred močnimi oksidanti. Tekoče dezinfekcijsko sredstvo se uporablja nerazredčeno.

Biocidni pripravek, vrsta proizvoda 1. Testirano po standardnih metodah za higiensko in kirurško dezinfekcijo rok:

Uredba ES št. 528/2012 – Testne metode
EN 14476: 2013 + A2: 2019 (virucid)
EN 1276 (baktericid), EN 1650 (fungicid),
EN 1500: 2013