ERLA SATO 50 ML - SUMMER TIME

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,99 € z DDV

R412

Nov izdelek

Osvežilec zraka v steklenici s palčkami

Tag:

Več informacij

Erla Sato je eleganten osvežilec zraka v obliki difuzorja dišav s palčkami. Eleganten in praktičen. Zahvaljujoč njemu, lahko preprosto osvežite in okrasite vsak prostor, doma, v pisarni in kjer koli želite.
Edinstvene dišavne kompozicije bodo spremenile notranjo klimo in jo napolnile z dišavo, ki traja do 6 tednov. Erla Sato so izjemno trpežne dišave, ki jih lahko uspešno uporabite tudi za prikrivanje vseh neželenih vonjav.
Minimalistična in elegantna steklenica z dišavnim oljem je izjemno priročna rešitev. Difuzijski osvežilec s palčkami ne potrebuje toplote ali energije. Lahko ga postavite na svoje najljubše mesto. Palčke se spontano nasičijo z dišavo in jo postopoma sproščajo.
Intenzivnost dišave Erla Sato lahko prilagodite s palčkami. Več palic, namočenih v dišavo, bolj izrazit je vonj. V velikih prostorih lahko osvežilce zraka SATO kombinirate med seboj in ustvarite svoje edinstvene dišavne kompozicije.

Osvežujoča ERLA SATO – SUMMER TIME dišava temelji na sveži aromi limone. Sveža in osvežilna dišava spremeni prostor v rajski otok, kjer se sonči grmičevje citrusov. Limonske dišavne note pomirjajo čute in hkrati spodbujajo, napolnijo z energijo za delovanje. Poletni čas je bistvo počitnic, zaprtih v steklenici.

Navodila za uporabo:
1. Odvijte pokrovček in odstranite plastični čep.
2. Ponovno privijte pokrovček.
3. V steklenico položite 1 do 3 palčke. Steklenico postavite na ravno, stabilno površino. Preprečite razlitje tekočine in poskrbite, da se paličice ne dotikajo druge površine. Razlito tekočino takoj obrišite z vlažno krpo. Proizvajalec ne odgovarja za uporabo izdelka v nasprotju z navodili na embalaži.
4. Prilagodite intenzivnost dišave tako, da dodate več palčk.
5. Več ko je palčk in višja je sobna temperatura, hitrejša je hitrost izhlapevanja dišav.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Vsebuje: pomarančevec, sladki ekstrakti, Linalol, (R)-p-menta-1,8-dien,Linalil acetat, Citral. Nevarno: H225 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kožeH411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinkiP102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin – Kajenje prepovedano. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P302+P352 PRI STIKU S KOŽOUmiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Po potrebi odstranite kontaktne leče, če jih imate. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstranite vsebino/posodo v posodo za odpadke

Povezani izdelki