ERLA SATO 50 ML - SWEET EVENING

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,99 € z DDV

R414

Nov izdelek

Osvežilec zraka v steklenici s palčkami

Tag:

Več informacij

Erla Sato je eleganten osvežilec zraka v obliki difuzorja dišav s palčkami. Eleganten in praktičen. Zahvaljujoč njemu, lahko preprosto osvežite in okrasite vsak prostor, doma, v pisarni in kjer koli želite.
Edinstvene dišavne kompozicije bodo spremenile notranjo klimo in jo napolnile z dišavo, ki traja do 6 tednov. Erla Sato so izjemno trpežne dišave, ki jih lahko uspešno uporabite tudi za prikrivanje vseh neželenih vonjav.
Minimalistična in elegantna steklenica z dišavnim oljem je izjemno priročna rešitev. Difuzijski osvežilec s palčkami ne potrebuje toplote ali energije. Lahko ga postavite na svoje najljubše mesto. Palčke se spontano nasičijo z dišavo in jo postopoma sproščajo.
Intenzivnost dišave Erla Sato lahko prilagodite s palčkami. Več palic, namočenih v dišavo, bolj izrazit je vonj. V velikih prostorih lahko osvežilce zraka SATO kombinirate med seboj in ustvarite svoje edinstvene dišavne kompozicije.

ERLA SATO – SWEET EVENING kompozicija je topel, sladek vonj okusnih jagod. Zaradi njegovega aromatičnega in domačega značaja je edinstven užitek, zagotavlja udobje, pomirja in sprošča. Odpeljejo nas pred prasketajoče iskre kamina, kjer uživamo v prostem večeru pod toplo odejo s kosom borovničeve torte.

Navodila za uporabo:
1. Odvijte pokrovček in odstranite plastični čep.
2. Ponovno privijte pokrovček.
3. V steklenico položite 1 do 3 palčke. Steklenico postavite na ravno, stabilno površino. Preprečite razlitje tekočine in poskrbite, da se paličice ne dotikajo druge površine. Razlito tekočino takoj obrišite z vlažno krpo. Proizvajalec ne odgovarja za uporabo izdelka v nasprotju z navodili na embalaži.
4. Prilagodite intenzivnost dišave tako, da dodate več palčk.
5. Več ko je palčk in višja je sobna temperatura, hitrejša je hitrost izhlapevanja dišav.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Linalol, (R)-p-Menta-1,8-dien, Cis-beta damaskon, (E)-1-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksen-1-il)-2-buten-1-on.  Nevarno: H225 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kožeH412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin – Kajenje prepovedano. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P302+P352 PRI STIKU S KOŽOUmiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Po potrebi odstranite kontaktne leče, če jih imate. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstranite vsebino/posodo v posodo za odpadke

Povezani izdelki