CTS SM-2 zaščitni premaz za marmor "Wet Effect" 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,13 € z DDV

CTSSM-21L

Nov izdelek

Impregnacija za marmor

Več informacij

Zaščitni premaz za marmornate površine SM-2 je izjemno učinkovit pripravek, ki ščiti pred umazanijo in ne povečuje njene drsnosti. Na površini ustvarja "wett Look Effect" saj površina po nanosu dobi moker videz.  Primeren je za vse marmorne podlage, ki ne vsebujejo voskov, lakov, polimernih premazov in maščob. Za notranjo in zunanjo uporabo, na starih in novih površinah.

  • Učinkovito ščiti pred umazanijo.
  • Ne poveča spolzkosti tal.
  • Ne spremeni barve kamna.

Navodila za uporabo:

Priprava:

  1. Pred impregnacijo je treba podlago očistiti prahu, umazanije, patine, ohlapnih in ohlapnih delcev, solnih eflorescenc in ostankov barvnih premazov.
  2. Podlaga mora biti suha (ne vlažna).

Nanos:

Impregnacija SG-1 je izdelana v obliki, pripravljeni za uporabo. Ne razredčite. Ne glede na vpojnost podlage se nanaša enkrat – z nanosom enega, debelejšega sloja.

  1. Pred impregnacijo zaščitite vsa mesta, ki ne smejo priti v stik z impregnacijo (plastični trakovi, aluminijasti profili, preproge, pohištvo itd.).
  2. Izvedba:
    A) impregnacijo nanesemo z mehkim valjčkom - z nanosom enega, enakomerno razporejenega, približno 1 mm debelega sloja,
    B) odstranimo ostanke impregnacije po 45 minutah z mehko krpo ali mehko blazinico,
    C) po drugem 60 minut. impregnirano površino polirajte, ročno ali mehansko, z mehkim materialom,
    D) po poliranju ne stopajte na impregnirano površino 72 ur, jo umivajte, nanjo postavljajte pohištvo ali druge predmete.
  3. Med impregnacijo in 72 ur po njenem zaključku je treba prostor dobro prezračiti.

Pred impregnacijo je priporočljivo preizkusiti reakcijo substrata na pripravek na neopaznem mestu na neopaznem mestu.

Varnostni napotki:
Vsebuje: ogljikovodiki, C9‐C11, n‐alkani, izoalkani, ciklični, < 2% aromatov; dioktilkositrov dilaurat. Nevarno: H226  Vnetljiva tekočina in hlapi. H304  Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H336  Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H360D  Lahko škoduje nerojenemu otroku. H373  Lahko škoduje organom (imunski sistem) pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. EUH066  Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P201  Pred uporabo pridobiti posebna navodila. P210  Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310  PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331  NE izzvati bruhanja. P405  Hraniti zaklenjeno. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki