Autosol Metal Polish 75ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,97 € z DDV

AU1012

Nov izdelek

Univerzalna polirna pasta za kovinske površine

Več informacij

Autosol Metal polish je izdelek vrhunske kakovosti. Čisti in obnavlja vse vrste kovinskih površin. Zagotavlja visoki sijaj obdelane površine in ustvarja zaščitni film na površini.

Je trikratni dobitnik zlate medalje za kakovost , to je najvišje število dovoljenih medalj, po katerem se odlikuje kot "najboljši na svetu." Priporočajo ga vsi proizvajalci, muzeji in restavratorji po svetu. Je varno in enostavno za uporabo. Odstranja manjše praske na površini, oksidacijo in zbledelost. Očiščene in spolirane površine bojo ponovno kot nove. Ima NSF certifikat zato je primerna za uporabo v gostinstvu in prehrambeni industriji.

Daje briljantni odsev ogledal in zapusti dolgoročen sijaj. Autosol Metal polish je tudi uradno polirno sredstvo podjetij kot so BMW, Mercedez Benz, Audi, VW, Ford, Toyota, Nasa,...

Navodila za uporabo:
Površino najprej očistimo nesnag in nečistoč s čistilnim sredstvom. Nanesemo majhno količino paste na površino, katero želimo očistiti oz. spolirati. Spoliramo s mehko krpo iz mikrofibre ali z ustrezno gobico oz. aplikatorjem. Zbrišemo s suho mehko krpo do popolnega sijaja.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 15-30% alifatski ogljikovodiki, 5-15% aromatski ogljikovodiki, >5% anionske površinsko aktivne snovi. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Varnosti list na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki