Seznam izdelkov po proizvajalcu Autosol

Profesionalna polirna sredstva

Podjetje Autosol ® je bilo ustanovljeno leta 1929  v Solingenu, Nemčija. Autosol ® je podjetje z skoraj 81 letnimi izkušnjami, tremi proizvodnimi lokacijami po vsem svetu in globalnodistribucijsko mrežo v več kot 70 državah. Poleg tega, da nudijo celotno paleto izdelkov za nego vozila proizvedenih v skladu AUTOSOL ® blagovno znamko, izdelujejo "Original BMW"izdelke, ki se prodajajo pri BMW-jevih prodajalcih po vsem svetu. Izdelki Autosol se uporabljajoza BMW, Mercedes-Benz, Audi in Volkswagen v tovarnah v Nemčiji in v tovarni Ford v Španiji.Prav tako proizvajajo izdelke za nego avtomobila za Toyoto, Texaco in Shell. Izdelke Autosol ®uporablja tudi NASA.

Dobavljati izdelke za nego avtomobilov v tovarne BMW in Mercedes-Benz je edinstven in poseben privilegij. To je bilo mogoče samo zaradi vrhunske in dosledne kakovosti Autosol
®izdelkov. V podjetju so zaposleni vodilni kemiki v Nemčiji, njihove proizvodne zmogljivosti panadzorujejo z najstrožjimi kakovostnimi standardi. Podjetje Autosol ® temelji na inovativnosti,kakovosti ter resnični strasti za lepoto in briljanten lesk.

Številni izdelki so prejeli prestižno zlato medaljo Monde Selection, ki jih podeljuje mednarodniinštitut za visoko kakovost v Belgiji. Tosvetovno konkurenco vključuje izdelke iz 600 podjetijpo vsem svetu. AUTOSOL ® METAL POLISH je osvojil zlato medaljo trikrat, to je najvišje število dovoljenih medalj, po katerem se odlikuje kot "najboljši na svetu."

Več
na stran
16,97 €

Zaščitni premaz za lesene površine na plovilih.

8,97 €

Polirno sredstvo za aluminjaste površine

49,97 €

Polirno sredstvo za aluminjaste površine

10,97 €

Specialno čistilo za čiščenje koles

14,97 €

Močno in učinkovito čistilo za vaš motocikel

18,97 €

Odstranjevalec zažganin in modre barve iz izpuha.

19,18 € 23,97 € -20%

Sredstvo za obnavljanje barve in maksimalno zaščito

Prikazujem 1 - 12 od 67 izdelkov