Autosol Dynamic Mirror Finish 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

AU038210

Nov izdelek

Fina polirna pasta za visoki sijaj

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Nova polirna Autosol Mirror Finish Premium je pasta za popravilo manjših poškodb na laku in zagotavljanje maksimalnega sijaja na površini. Zagotavlja maksimalen lesk na obdelani površini. Odstranjuje sledi brusnega papirja 3000, holograme in kroge, ki nastanejo, kot posledica poliranja. Odlično se obnese na temnejših barvah. Pasta ne vsebuje silikonov. Zaradi dodanih olj z njo lahko delamo dlje časa in je zelo enostavno odstranimo iz površine. Primerna je za vse vrste lakov. Uporabljamo jo lahko v kombinaciji z vsemi polirnimi stroji in gobicami. 

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na srednje grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem. Po končanem poliranju priporočamo nanos zaščitnega sredstva. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki