Autosol Marine Waterline Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

AU15710

Nov izdelek

Čistilo za razbarvane površine in obloge na plovilih.

Tag:

Več informacij

Marine Waterline Cleaner je učinkovito čistilno sredstvo za razbarvane in z algami prekrite površine čolnov pod in nad vodno črto. Raztaplja umazanijo in svetle obloge iz kovini, vsebuje inhibitorje korozije.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo nekaj časa in speremo z vodo ali zbrišemo z suho mehko krpo. 

Varnostni napotki: 
VSEBUJE: Oksalna kislina, neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi <5%. NEVARNO: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P260 Ne vdihavati meglice. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči / zaščito za obraz. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika/ oddelek za varnost izdelka. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo [ali prho]. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P321 Posebno zdravljenje (glejte na tej etiketi). V primeru vdihavanja: V primeru nezavesti položaj in prevoz v stabilnem bočnem položaju. Če pride v stik kožo: takoj sprati z vodo in milom in dobro izplakniti. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo in se posvetovati z zdravnikom. Če snov zaužijemo: Piti obilo vode in dovajati sveži zrak. Nemudoma vključiti zdravnika.

 

Povezani izdelki