Autosol Marine Ceramic Liquid 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


33,97 € z DDV

AU53710

Nov izdelek

Vosek za plovila.

Tag:

Več informacij

Visoko zmogljiv vosek tesni in ščiti vse lakirane površine in gelcoat površine iz steklenih vlaken pred številnimi okoljskimi dejavniki in vremenskimi vplivi. Tesnilo ustvari hidrofobno površino, ki odbija dež in morsko vodo. Nastajanje madežev soli in vode je zmanjšano. Autosol Marine Ceramic Shield Liquid Wax upočasni nastanek alg tako, da naredi plast s tanko UV-zaščitno. Visokotehnološki nanodelci in visoko hidrofobni polimeri s sodobno sintetično tesnilno maso povečajo sijaj in podaljšajo življenjsko dobo površine.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino voska na aplikator za poliranje in polirajte s krožnimi gibi, dokler ne dosežete želenega rezultata. Ostanek voska nato odstranite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki: 

VSEBUJE: alifatski ogljikovodiki, milo ≥5 - <15% anionske površinsko aktivne snovi <. NEVARNO: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. V primeru vdihavanja: dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: Proizvod na splošno ne draži kože. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Če snov zaužijemo: Izprati usta in piti obilo vode.

Povezani izdelki