Autosol Marine Black Streak Remover 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

AU50400

Nov izdelek

Profesionalno čistilo za plovila.

Tag:

Več informacij

Učinkovito odstrani črne proge in vodne madeže z vseh površin čolna. Odstranjuje oljne, maščobne in dizelske sledi z gelnih premazov, plastike, kovine, stekla in barvanih površin. Okolju prijazna tekočina je certificirano varna za oceane in brez mikroplastike.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršimo na površino. Počakamo nekaj časa in speremo z vodo ali zbrišemo z suho mehko krpo. V kolikor je potrebno si pomagamo z gobico ali krtačko.

Varnostni napotki: 
VSEBUJE: neionske površinsko aktivne snovi, fosfati, anionske površinsko aktivne snovi NEVARNO: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H311 Strupeno v stiku s kožo. H312 Zdravju škodljivo v stiku s kožo. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H319 Povzroča hudo draženje oči. H331 Strupeno pri vdihavanju. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H400 Zelo strupeno za vodne organizme. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH070 Strupeno ob stiku z očmi. P102 Hraniti izven dosega otrok. V primeru vdihavanja: dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: proizvod na splošno ne draži kože. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom. Če snov zaužijemo: pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom.

Povezani izdelki