Autosol Marine Rubbing Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,97 € z DDV

AU15310

Nov izdelek

Čistilo za lakirane površine na plovilih.

Tag:

Več informacij

Autosol Boat Rubbing Cleaner je čistilo brez silikona z nežnim čistilnim delovanjem za poliranje lakiranih površin. Ponuja globinsko čistilno delovanje za barvane površine, površine iz steklenih vlaken in pleksi stekla. Ne glede na starost in stanje, če morate svoj čoln očistiti kot profesionalec, najprej preizkusite ta izdelek in nato nanesite Autosol Boat Wax ali Autosol Combi Polish. Če postopek ponavljamo vsake 2-3 mesece, bo površina zaščitena pred umazanijo in oksidacijo ne glede na izpostavljenost slabim vremenskim razmeram.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo nekaj časa in speremo z vodo ali zbrišemo z suho mehko krpo. 

Varnostni napotki: 
VSEBUJE: alifatski ogljikovodiki, neionske površinsko aktivne snovi. NEVARNO: P102 Hraniti zunaj dosega otrok. H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. V primeru vdihavanja: dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: Proizvod na splošno ne draži kože. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Če snov zaužijemo: Izprati usta in piti obilo vode.

Povezani izdelki