Autosol Metal Power Cream 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

AU01720

Nov izdelek

Kremno čistilo za kovinske površine

Več informacij

Specialno namensko sredstvo za čiščenje površin iz nerjavne pločevine, aluminija, bakra, medenine in drugih kovinskih površin. Unikatna kombinacija Kemičnih elementov in polirnih delcev aluminijevega oksida omogoča izjemno učinkovito odstranjevanje trdovratnejših nesnag iz kovinskih površin.  Odlično sredstvo za čiščenje stekla ali steklokeramičnih plošč.  Z lahkoto odstranjuje vodni kamen, usedline, rjo, oksidacijo,... Deluje hitro in učinkovito. Sredstvo je popolnoma nenevarno za uporabnika in površine. Sredstvo ima certifikat NSF zato je primeren za uporabo v prehrambeni industriji in gostinstvu.

Navodilo za uporabo:
Sredstvo nanesemo na površino in nato z vlažno krpo očistimo oz. spoliramo površino. Na koncu speremo z tekočo vodo ali obrišemo z krpo. Izogibamo se direktnemu stiku z hrano.  Opozorilo: Sredstvo ni primerno za uporabo na luksiranih, barvanih in lakiranih površinah.  

Varnostni napotki:
 P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Varnosti list na voljo na zahtevo.
Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi. Parfumi, Limonen, Citral.

Povezani izdelki