Autosol Rust Ex

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,39 € z DDV

Nov izdelek

Sredstvo za odstranjevanje rje

Več informacij

Kombinacija aktivnih kemičnih sestavin v kombinaciji z izbranimi polirnimi delci tvorijo unikatno sredstvo za odstranjevanje rje iz kovinskih površin. Poleg odstranjevanje rje, sredstvo zagotavlja tudi zaščito na površini in tako podaljšuje življenjsko dobo kovini. Inhibitorji korozije zmanjšujejo izpostavljenost površine. Odlikuje ga enostavna uporaba na vseh kovinskih površinah. Sredstvo je prijazno do uporabnika.

NAVODILO ZA UPORABO

Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo nekaj minut, da reagira in zbrišemo z čisto krpo. V kolikor je potrebno oz. da pospešimo proces čiščenja, si pomagamo s krtačo ali gobico.

VARNOST IN OKOLJE

NEVARNO: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Hraniti zaklenjeno.

pozor.pngjedko.png

Povezani izdelki