Autosol Oil System Cleaner 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,46 € z DDV

Nov izdelek

Čistilo za notranjost motorja

Tag:

Več informacij

Autosol Oil System Cleaner je visoko učinkovito čistilo za oljni sistem. Primeren je za vse dieselske in bencinske motorje, menjalnike in diferenciale. Odstranjuje blato, umazanijo in kontaminacijo z notranjih delov motorja. Poveča moč in zmanjša porabo olja in goriva z odstranitvijo škodljivih depozitov z batnih obročkov in zgornjega dela uplinjača. Očisti in utiša hidravlične ventile. Nevtralizira motorne kisline. Podaljšuje življenjsko dobo motorja.

Navodila za uporabo:
Dodajte staremu in ogretemu olju, zaženite motor in pustite delovati 10-15 minut. Staro olje odlijte, zamenjajte filter in dolijte novo olje.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Nafta (petrolej), obdelana z vodikom lahka,>30% ogljikovodiki, alifatski
Nevarno:Lahko je usodno ob zaužitju ali ob vstopu v dihalne poti. Škodljivo za vodne organizme, lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodne organizme. V primeru potrebne zdravniške pomoči, pokažite embalažo ali etiketo. Hraniti izven dosega otrok. Ob zaužitju, takoj poiščite zdravniško pomoč. Ne izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Ne izprazniti v kanalizacijo ali odlagati v naravo. Snov/pripravek in embalažo predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov.

Povezani izdelki